Kindercoach Marjanne

Kindercoach Marjanne is een Bijles gelegen aan Colijnstraat 31 in Bunschoten-Spakenburg.

Marjanne van Diermen biedt kindercoaching, bijlessen en huiswerkbegeleiding aan. Kindercoaching is geschikt voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten, moeilijke tijden hebben gehad of ondersteuning nodig hebben bij het reguleren van emoties en het vergroten van zelfvertrouwen, weerbaarheid en sociale vaardigheden. Bijlessen zijn bedoeld voor kinderen die vastlopen op school en stress of faalangst ervaren bij toetsen. Huiswerkbegeleiding is voor kinderen die moeite hebben met motivatie, planning en organisatie van hun schoolwerk. Marjanne begeleidt kinderen op de basisschool en middelbare school, variërend van groep 3 tot en met klas 3.

Meer informatie over Kindercoach Marjanne in Bunschoten-Spakenburg

Kindercoach Marjanne is een Bijles gelegen in Bunschoten-Spakenburg op Colijnstraat 31.

Kindercoach Marjanne uit Bunschoten-Spakenburg kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kindercoach Marjanne en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Bunschoten-Spakenburg? Dan ben je bij Kindercoach Marjanne op de juiste plek. Bij Kindercoach Marjanne kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Colijnstraat 31 in Bunschoten-Spakenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bunschoten-Spakenburg of niet, iedereen kan contact opnemen met Kindercoach Marjanne. Je kan Kindercoach Marjanne telefonisch bereiken op: 31 6 20019316 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.kindercoachmarjanne.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kindercoach Marjanne en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kindercoach Marjanne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kindercoach Marjanne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kindercoach Marjanne

Bezoekers bekeken ook