De Grooth, studiebegeleiding

De Grooth, studiebegeleiding is een Bijles gelegen aan Het Haagje 129 in Hoogeveen.

De Grooth Studie- en Ontwikkelingsbegeleiding is een plek waar je terecht kunt voor rustige en gepersonaliseerde hulp bij schoolwerk. Ze bieden bijles en examenvoorbereiding, en helpen ook bij leer- en gedragsproblemen zoals AD(H)D, ASS, dyslexie en dyscalculie. De begeleiding is gericht op het benutten van jouw mogelijkheden en niet op beperkingen. Naast het maken van huiswerk, bieden ze ook vaardigheidstrainingen en coaching voor persoonlijke ontwikkeling. De begeleiding is beschikbaar voor alle leeftijden en vindt plaats op maandag tot en met vrijdag van 13.00-19.00 uur. Het team bestaat uit Claudia de Grooth, Edwin de Grooth, Hanna Valster en Wilco Strijker. De werkwijze is persoonlijk en er wordt samengewerkt met ouders/verzorgers en school.

Meer informatie over De Grooth, studiebegeleiding in Hoogeveen

De Grooth, studiebegeleiding is een Bijles gelegen in Hoogeveen op Het Haagje 129.

De Grooth, studiebegeleiding uit Hoogeveen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Grooth, studiebegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Hoogeveen? Dan ben je bij De Grooth, studiebegeleiding op de juiste plek. Bij De Grooth, studiebegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Het Haagje 129 in Hoogeveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoogeveen of niet, iedereen kan contact opnemen met De Grooth, studiebegeleiding. Je kan De Grooth, studiebegeleiding telefonisch bereiken op: 31 528 785 152 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.degroothsb.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Grooth, studiebegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Grooth, studiebegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Grooth, studiebegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Grooth, studiebegeleiding

Bezoekers bekeken ook