Les van Anne - Online bijles rekenen

Les van Anne - Online bijles rekenen is een Bijles gelegen aan in .

Les van Anne is een online platform met meer dan 270 rekenvideolessen voor de basisschool. Het is een betaalbaar alternatief voor traditionele bijles, waar ouders tussen de €500-€800 per jaar aan kwijt zijn. Bij Les van Anne betaal je slechts €90 per jaar en heb je altijd toegang tot de videobibliotheek. De videolessen zijn een handige ondersteuning voor thuis, waar kinderen de theorie op hun eigen tempo kunnen herhalen. De lessen zijn ontwikkeld om de rekenvaardigheid van kinderen te verbeteren en kunnen zowel als pre-teaching of extra uitleg worden gebruikt. Daarnaast biedt Les van Anne ook digitaal werkboeken aan voor verschillende groepen. Het platform is gebaseerd op de landelijke leerlijnen van het basisonderwijs en behandelt verschillende rekenonderwerpen, zoals breuken, deelsommen, klokkijken en meer. Meld je nu aan bij Les van Anne en geef je kind het zelfvertrouwen om vol vertrouwen de rekenlessen op school te volgen.

Meer informatie over Les van Anne - Online bijles rekenen in

Les van Anne - Online bijles rekenen is een Bijles gelegen in op .

Les van Anne - Online bijles rekenen uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Les van Anne - Online bijles rekenen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij Les van Anne - Online bijles rekenen op de juiste plek. Bij Les van Anne - Online bijles rekenen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met Les van Anne - Online bijles rekenen. Je kan Les van Anne - Online bijles rekenen telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://lesvananne.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Les van Anne - Online bijles rekenen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Les van Anne - Online bijles rekenen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Les van Anne - Online bijles rekenen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Les van Anne – Online bijles rekenen

Bezoekers bekeken ook