IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen

IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen is een Bijles gelegen aan Provencestraat 14 in Sittard.

IKKE is een praktijk voor leer- en gedragsproblemen, opgericht in 2008 door Marlies Freulings. Ze bieden hulp bij problemen op het gebied van leerproblemen, gedragsproblemen en ontwikkelingsproblemen. De praktijk richt zich op kinderen, jongvolwassenen, hun ouders en de school. Bij IKKE wordt er rekening gehouden met de beperkingen van een kind, maar vooral gekeken naar de mogelijkheden die het kind heeft. Een veilige omgeving en het aangaan van relaties met anderen spelen een belangrijke rol in de geboden zorg en begeleiding. IKKE biedt hulp in heel Limburg en behandelt onder andere problemen zoals Asperger, PDD-NOS, klassiek autisme, ADD, ODD, hoogbegaafdheid en faalangst. Ze bieden ook individuele huiswerkbegeleiding aan.

Meer informatie over IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen in Sittard

IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen is een Bijles gelegen in Sittard op Provencestraat 14.

IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen uit Sittard kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Sittard? Dan ben je bij IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen op de juiste plek. Bij IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Provencestraat 14 in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen kan contact opnemen met IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen. Je kan IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen telefonisch bereiken op: 31 6 43264108 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ikke-sittard.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. IKKE, praktijk voor begeleiding van leer- en gedragsproblemen

Bezoekers bekeken ook