maRTine

maRTine is een Bijles gelegen aan in .

Martine van Tilburg is een begeleidster voor kinderen in het basisonderwijs. Naast haar werk als leerkracht heeft ze ook een RT-praktijk waar ze kinderen begeleidt wanneer het leren op school moeilijk gaat. Ze biedt begeleiding op maat, afgestemd op het kind, en richt zich op verschillende schoolvakken en het plannen en organiseren van opdrachten. De begeleiding kan plaatsvinden op school of in haar praktijk aan huis. Martine wil kinderen op een speelse manier laten ervaren dat leren leuk kan zijn. Ze biedt ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek om meer informatie te geven.

Meer informatie over maRTine in

maRTine is een Bijles gelegen in op .

maRTine uit kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij maRTine en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van ? Dan ben je bij maRTine op de juiste plek. Bij maRTine kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan in . Het maakt niet uit of je woonachtig bent in of niet, iedereen kan contact opnemen met maRTine. Je kan maRTine telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://rtbijmartine.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar maRTine en maak een afspraak!

Hoe kom je bij maRTine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je maRTine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. maRTine

Bezoekers bekeken ook