Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen

Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen is een Bijles gelegen aan Oudlaan 96 in Wageningen.

Het Wijspaleis in Wageningen biedt bijles en huiswerkbegeleiding voor kinderen die moeite hebben met rekenen, spelling, lezen of schrijven. De eigenaar, Bronwen Musch, is een geregistreerde Remedial Teacher en biedt ook ondersteuning bij dyslexie en dyscalculie. De lessen worden op een prettige en passende manier gegeven in een veilige omgeving. Via de Facebookpagina van Het Wijspaleis kunnen ouders op de hoogte blijven van artikelen over leerstrategieën, huiswerkbegeleiding en spellingoefeningen. Door de hulp van Bronwen hebben kinderen meer zelfvertrouwen gekregen en zijn ze vooruitgegaan in hun niveau. Het Wijspaleis zorgt ervoor dat kinderen sterker in hun schoenen staan en betere resultaten behalen.

Meer informatie over Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen in Wageningen

Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen is een Bijles gelegen in Wageningen op Oudlaan 96.

Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen uit Wageningen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Wageningen? Dan ben je bij Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen op de juiste plek. Bij Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Oudlaan 96 in Wageningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wageningen of niet, iedereen kan contact opnemen met Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen. Je kan Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen telefonisch bereiken op: 31 6 28554764 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hetwijspaleis.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Het Wijspaleis, bijles basisschool en huiswerkbegeleiding, Wageningen

Bezoekers bekeken ook