Imparare Begeleiding en RT

Imparare Begeleiding en RT is een Bijles gelegen aan Vettenoord, Mercuriusstraat 20 in Vlaardingen.

Imparare Begeleiding en RT is een begeleidings- en ondersteuningsdienst voor kinderen. De oprichtster, Nadia Smiet, heeft ruim 10 jaar ervaring als leerkracht en merkte dat het reguliere onderwijs niet altijd aansloot bij haar visie en aanpak. Ze wil elk kind de benodigde hulp bieden, wat niet altijd mogelijk is binnen het reguliere onderwijs. Door haar ervaring in het basisonderwijs weet ze waar knelpunten kunnen liggen en hoe ze deze kan aanpakken. Ze hanteert een persoonlijke aanpak gebaseerd op wederzijds vertrouwen en biedt hulp en begeleiding op verschillende gebieden, zoals bijles en begeleiding bij spreekbeurten en werkstukken. Het doel van Imparare is om zoveel mogelijk kinderen te helpen en te begeleiden, zodat ze het zelfvertrouwen krijgen dat ze nodig hebben. Imparare is ook beschikbaar voor scholen en instanties. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via de verstrekte contactgegevens.

Meer informatie over Imparare Begeleiding en RT in Vlaardingen

Imparare Begeleiding en RT is een Bijles gelegen in Vlaardingen op Vettenoord, Mercuriusstraat 20.

Imparare Begeleiding en RT uit Vlaardingen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Imparare Begeleiding en RT en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Vlaardingen? Dan ben je bij Imparare Begeleiding en RT op de juiste plek. Bij Imparare Begeleiding en RT kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Vettenoord, Mercuriusstraat 20 in Vlaardingen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Vlaardingen of niet, iedereen kan contact opnemen met Imparare Begeleiding en RT. Je kan Imparare Begeleiding en RT telefonisch bereiken op: 31 6 18192121 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.imparare.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Imparare Begeleiding en RT en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Imparare Begeleiding en RT? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Imparare Begeleiding en RT het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Imparare Begeleiding en RT

Bezoekers bekeken ook