Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg

Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg is een Bijles gelegen aan Hoekeindseweg 7A in Bleiswijk.

Lyceo heeft een vestiging op Melanchthon De Blesewic in Bleiswijk, waar ze huiswerkbegeleiding en bijles geven aan zowel leerlingen van de school als leerlingen van andere scholen. Op deze locatie bieden ze ook studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Daarnaast organiseren ze op verschillende locaties in het land examentrainingen. Het team van Lyceo staat klaar om leerlingen te helpen en ze hebben twee lokalen op school waar huiswerkbegeleiding en bijles worden gegeven. Voordat je begint met huiswerkbegeleiding, is er een intakegesprek om te bespreken welke begeleiding het beste bij jou past. De openingstijden van de vestiging in Bleiswijk zijn op werkdagen en in het weekend de hele dag. Ze bieden huiswerkbegeleiding, bijles, basisschoolbegeleiding, studiecoaching, huiswerkklas, brugklastraining en faalangsttraining aan. Huiswerkbegeleiding zorgt ervoor dat je goed bijblijft met je huiswerk en de stof beter begrijpt. Bijles is een-op-een begeleiding voor vakken waar je moeite mee hebt. Basisschoolbegeleiding bereidt kinderen optimaal voor op een volgend leerjaar of de middelbare school.

Meer informatie over Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg in Bleiswijk

Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg is een Bijles gelegen in Bleiswijk op Hoekeindseweg 7A.

Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg uit Bleiswijk kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Bleiswijk? Dan ben je bij Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg op de juiste plek. Bij Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hoekeindseweg 7A in Bleiswijk. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bleiswijk of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg. Je kan Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg telefonisch bereiken op: 31 10 313 6266 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/bleiswijk/melanchthon-de-blesewic/?utm_source=GMB&utm_medium=bleiswijk-melanchton&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Bleiswijk - Hoekeindseweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Bleiswijk – Hoekeindseweg

Bezoekers bekeken ook