Ik & Lot

Ik & Lot is een Bijles gelegen aan Groeneweg 16 in Uden.

Ik & Lot is een praktijk voor remedial teaching en huiswerkbegeleiding. Ze bieden hulp aan leerlingen die moeite hebben met leren en dit heeft invloed op hun motivatie, resultaten en zelfvertrouwen. De hulp is afgestemd op de specifieke behoeften van de leerling en richt zich op leerlingen uit het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en voortgezette opleidingen. Remedial teaching is gericht op leerlingen die hulp nodig hebben op pedagogisch en/of didactisch gebied. Huiswerkbegeleiding is gericht op het leren plannen en verwerken van schoolwerk. De werkwijze omvat een intakegesprek, mogelijk didactisch onderzoek en het opstellen van een handelingsplan. De begeleiding vindt plaats op individuele basis, zowel in de praktijk, thuis, op school of online. Bij interesse kan er contact worden opgenomen via het contactformulier op de website.

Meer informatie over Ik & Lot in Uden

Ik & Lot is een Bijles gelegen in Uden op Groeneweg 16.

Ik & Lot uit Uden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Ik & Lot en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Uden? Dan ben je bij Ik & Lot op de juiste plek. Bij Ik & Lot kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Groeneweg 16 in Uden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Uden of niet, iedereen kan contact opnemen met Ik & Lot. Je kan Ik & Lot telefonisch bereiken op: 31 6 49938917 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ikenlot.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Ik & Lot en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Ik & Lot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ik & Lot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Ik & Lot

Bezoekers bekeken ook