De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles

De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles is een Huiswerkinstituut gelegen aan Kinderhuissingel 4 in Haarlem.

De Leerplaats is een leerplek waar leerlingen kunnen werken en leren zonder tegenzin. Ze bieden huiswerkbegeleiding en bijles voor zowel het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs. Daarnaast zijn ze experts in Leren Leren en helpen ze bij leerproblemen zoals AD(H)D en dyslexie. De Leerplaats zorgt voor grip op schoolwerk, vertrouwen in eigen kunnen en leerstrategieën die van pas komen in de toekomst. Ze bieden ook hulp bij het begrijpen waarom bepaalde dingen op school lastig zijn en gaan hier direct mee aan de slag. De oprichter van De Leerplaats, Lotte Frik, heeft meer dan 15 jaar ervaring in het begeleiden van leerlingen en streeft ernaar om hun schooltijd soepeler te laten verlopen. De Leerplaats heeft vestigingen in Haarlem aan de Kinderhuissingel 4 en Spaarne 55-2.

Meer informatie over De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles in Haarlem

De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles is een Huiswerkinstituut gelegen in Haarlem op Kinderhuissingel 4.

De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles uit Haarlem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles op de juiste plek. Bij De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Kinderhuissingel 4 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen kan contact opnemen met De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles. Je kan De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles telefonisch bereiken op: 31 6 41655765 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deleerplaats.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Leerplaats Haarlem Huiswerkbegeleiding en bijles

Bezoekers bekeken ook