Elian

Elian is een Huiswerkinstituut gelegen aan Jardensweg 25 in Zuidlaren.

De tekst beschrijft een workshop Wiskunde die wordt gegeven door Elian Smit aan middelbare scholieren. De workshop duurt anderhalf uur en omvat uitleg, nieuwe inzichten, oefeningen, tips en advies om een goed cijfer te behalen voor wiskunde. De workshops zijn geschikt voor middelbare scholieren die hulp nodig hebben bij wiskunde. Na anderhalf uur verlaat je de workshop met een glimlach. Er wordt ook vermeld dat Elian geregistreerd is onder KvK-nummer 01171367 en BTW-nummer NL002159432B08, en dat het copyright in handen is van Elian in 2022.

Meer informatie over Elian in Zuidlaren

Elian is een Huiswerkinstituut gelegen in Zuidlaren op Jardensweg 25.

Elian uit Zuidlaren kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Elian en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Zuidlaren? Dan ben je bij Elian op de juiste plek. Bij Elian kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Jardensweg 25 in Zuidlaren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zuidlaren of niet, iedereen kan contact opnemen met Elian. Je kan Elian telefonisch bereiken op: 31 6 23486101 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.eliansmit.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Elian en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Elian? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elian het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Elian

Bezoekers bekeken ook