Huiswerkinstituut Back on Track

Huiswerkinstituut Back on Track is een Bijles gelegen aan Crouwelstraat 42 in Groningen.

Back on Track is een huiswerkbegeleidingscentrum in Groningen dat intensieve individuele begeleiding biedt in kleine groepen. Ze bieden ook online begeleiding aan. Het doel is om kinderen handvaten te geven, zodat ze zelf weer controle kunnen nemen over hun huiswerk. Ze bieden structuur bij het maken van huiswerk en gebruiken diverse planningsschema's. Het enthousiaste en ervaren team van Back on Track ondersteunt het hele traject en geeft de verantwoordelijkheid voor het huiswerk geleidelijk terug aan de jongere. Ze streven naar hernieuwd zelfvertrouwen en zelfstandigheid. Daarnaast is er ook contact met school indien nodig en ouders kunnen de voortgang van hun kind volgen via het studievolgsysteem van Back on Track. Het centrum is gevestigd in De Hunze, in het noorden van Groningen, en is goed bereikbaar voor kinderen uit de noordelijke wijken.

Meer informatie over Huiswerkinstituut Back on Track in Groningen

Huiswerkinstituut Back on Track is een Bijles gelegen in Groningen op Crouwelstraat 42.

Huiswerkinstituut Back on Track uit Groningen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Huiswerkinstituut Back on Track en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Huiswerkinstituut Back on Track op de juiste plek. Bij Huiswerkinstituut Back on Track kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Crouwelstraat 42 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen kan contact opnemen met Huiswerkinstituut Back on Track. Je kan Huiswerkinstituut Back on Track telefonisch bereiken op: 31 50 364 2144 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.huiswerkinstituut-backontrack.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Huiswerkinstituut Back on Track en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Huiswerkinstituut Back on Track? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huiswerkinstituut Back on Track het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Huiswerkinstituut Back on Track

Bezoekers bekeken ook