Lyceo Zeist - Socrateslaan

Lyceo Zeist - Socrateslaan is een Bijles gelegen aan Socrateslaan 24 in Zeist.

Lyceo Zeist is gevestigd in het gebouw van de Stichtse Vrije School sinds 2006. Ze bieden huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching aan leerlingen van alle scholen en niveaus. De huiswerkbegeleiding vindt plaats na de laatste les in een vertrouwde omgeving. Ook bieden ze basisschoolbegeleiding voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken en huiswerkklas, studiecoaching en brugklastraining. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met het hoofdkantoor of langskomen op de vestiging.

Meer informatie over Lyceo Zeist - Socrateslaan in Zeist

Lyceo Zeist - Socrateslaan is een Bijles gelegen in Zeist op Socrateslaan 24.

Lyceo Zeist - Socrateslaan uit Zeist kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Zeist - Socrateslaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Zeist? Dan ben je bij Lyceo Zeist - Socrateslaan op de juiste plek. Bij Lyceo Zeist - Socrateslaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Socrateslaan 24 in Zeist. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Zeist of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Zeist - Socrateslaan. Je kan Lyceo Zeist - Socrateslaan telefonisch bereiken op: 31 30 307 3500 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/zeist/stichtse-vrije-school/?utm_source=GMB&utm_medium=zeist-stichtse-vrije-school&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Zeist - Socrateslaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Zeist - Socrateslaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Zeist - Socrateslaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Zeist – Socrateslaan

Bezoekers bekeken ook