Huiswerkinstituut VinkHuisWerk

Huiswerkinstituut VinkHuisWerk is een Bijles gelegen aan Diamantlaan 94 in Groningen.

VinkHuisWerk is het leerondersteuningscentrum van MFC 't Vinkhuys en biedt hulp bij huiswerk en het wegwerken van leerachterstanden aan leerlingen uit het primair en voortgezet onderwijs. De begeleiding wordt zowel op 't Vinkhuys als op diverse scholen aangeboden. Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website, waarna er contact zal worden opgenomen om de hulpvraag en motivatie van de leerling te bespreken. VinkHuisWerk streeft naar gelijke kansen in het onderwijs en helpt jongeren hun volledige potentieel te benutten. Het team bestaat uit studentcoaches die samenwerken met scholen in aandachtswijken. VinkHuisWerk werkt samen met verschillende scholen en biedt naast huiswerkbegeleiding ook ondersteuningsprojecten aan voor het basisonderwijs. Er zijn vacatures beschikbaar voor studentcoaches en locatiecoaches. Meer informatie is te vinden op de website.

Meer informatie over Huiswerkinstituut VinkHuisWerk in Groningen

Huiswerkinstituut VinkHuisWerk is een Bijles gelegen in Groningen op Diamantlaan 94.

Huiswerkinstituut VinkHuisWerk uit Groningen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Huiswerkinstituut VinkHuisWerk en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Huiswerkinstituut VinkHuisWerk op de juiste plek. Bij Huiswerkinstituut VinkHuisWerk kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Diamantlaan 94 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen kan contact opnemen met Huiswerkinstituut VinkHuisWerk. Je kan Huiswerkinstituut VinkHuisWerk telefonisch bereiken op: 31 6 57735042 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://vinkhuiswerk.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Huiswerkinstituut VinkHuisWerk en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Huiswerkinstituut VinkHuisWerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huiswerkinstituut VinkHuisWerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Huiswerkinstituut VinkHuisWerk

Bezoekers bekeken ook