Huiswerkinstituut Schoolkitchen

Huiswerkinstituut Schoolkitchen is een Bijles gelegen aan Achtergracht 2/IV in Amsterdam.

Schoolkitchen biedt huiswerkbegeleiding en bijlessen aan voor kinderen met leerachterstanden of moeite met huiswerk. Ze streven ernaar om kinderen weer met plezier en zelfvertrouwen naar school te laten gaan. Bij Schoolkitchen kunnen ouders zich aanmelden voor een oriënterend gesprek en een kijkje nemen in hun rustige omgeving. De studiebegeleiders bieden persoonlijke begeleiding op maat en ondersteuning, waarbij ze direct aan de slag gaan op basis van de talenten en capaciteiten van het kind. Schoolkitchen is gevestigd in Pakhuis de Zon in Amsterdam en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.30 uur, op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 tot 22.00 uur, en op zondag van 11.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 19.00 uur.

Meer informatie over Huiswerkinstituut Schoolkitchen in Amsterdam

Huiswerkinstituut Schoolkitchen is een Bijles gelegen in Amsterdam op Achtergracht 2/IV.

Huiswerkinstituut Schoolkitchen uit Amsterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Huiswerkinstituut Schoolkitchen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Huiswerkinstituut Schoolkitchen op de juiste plek. Bij Huiswerkinstituut Schoolkitchen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Achtergracht 2/IV in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met Huiswerkinstituut Schoolkitchen. Je kan Huiswerkinstituut Schoolkitchen telefonisch bereiken op: 31 20 223 7809 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.schoolkitchen.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Huiswerkinstituut Schoolkitchen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Huiswerkinstituut Schoolkitchen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huiswerkinstituut Schoolkitchen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Huiswerkinstituut Schoolkitchen

Bezoekers bekeken ook