Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo

Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo is een Onderwijsadviseur gelegen aan Stationsweg 9 in Ommen.

Het Studieburo biedt persoonlijke bijles aan kinderen in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Ze passen de lessen aan op de behoeften van het kind en bieden een rustige en huiselijke sfeer. Bijles bij Het Studieburo zorgt ervoor dat kinderen meer zelfvertrouwen krijgen en weer plezier krijgen in het leren. Het Studieburo biedt ook bijles-op-maat voor onder andere dyslexie, ik leer leren en hoogbegaafdheid. Ze hebben inzichtelijke tarieven en bieden een gratis intakegesprek aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Het Studieburo via welkom@hetstudieburo.nl.

Meer informatie over Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo in Ommen

Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo is een Onderwijsadviseur gelegen in Ommen op Stationsweg 9.

Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo uit Ommen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijsadviseur in de buurt van Ommen? Dan ben je bij Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo op de juiste plek. Bij Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijsadviseur is gelegen aan Stationsweg 9 in Ommen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ommen of niet, iedereen kan contact opnemen met Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo. Je kan Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo telefonisch bereiken op: 31 6 30416203 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.hetstudieburo.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Het Studieburo, voor bijles in jouw tempo

Bezoekers bekeken ook