1. producten
  2. Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black.

Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black..

Specificaties Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black.

Merk

Fjallraven

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester

Volume

16 l

Afmetingen

Hoogte: 38 cm


Breedte: 27 cm


Diepte: 13 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

4

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black.

De Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black is een special edition van een klassieke rugzak. De rugzak is ontworpen met duurzame materialen die afkomstig zijn van gerecycled plastic flessen. Deze speciale rugzak heeft een veelzijdigheid aan kleurcombinaties, waardoor hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. De rugzak is vervaardigd uit een stevig, duurzaam materiaal dat bestand is tegen alle klimaatomstandigheden. De Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black heeft een extra grote inhoud en is voorzien van een binnenzak en een aantal kleinere vakken. Hierdoor is het mogelijk om al je belangrijke items mee te nemen. De rugzak heeft ook twee stevige verstelbare schouderbanden, waarmee je de rugzak makkelijk kunt dragen. De Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black is gemaakt met het milieu in gedachten. De rugzak is gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen, waardoor hij na gebruik weer gerecycled kan worden. Dit maakt de rugzak een duurzaam en verantwoord product dat duurzaamheid en comfort combineert.

Veelgestelde vragen over Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black.

Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 38 cm
  • Breedte 27 cm
  • Diepte 13 cm
  • Volume: 16 l

Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black. is gemaakt van Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black. en komt standaard in Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black. is specifiek Normale rugzak.

Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black. heeft 4. Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Fjällräven Re-Kånken Unisex Rugzak Black. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen