Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen..

Specificaties Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen.

Merk

AFC Ajax

Kleur

Blauw

Materiaal

Polyester

Volume

14 l

Afmetingen

Hoogte: 36 cm


Breedte: 25 cm


Diepte: 12 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

1

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen.

De Ajax Rugtas Away Klein 22-23 is de perfecte rugzak om mee te nemen. Hij is stijlvol ontworpen met een krachtig Ajax Amsterdam logo en heeft een ruim hoofdvak waar je al je spullen in kunt opbergen. De rugzak is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft verstelbare, gevoerde schouderbanden voor extra comfort. Deze kleine rugzak is ideaal om mee te nemen voor een dagje uit. Je kunt er je laptop, lunch en andere spullen in kwijt. De voorzijde heeft een handige ritssluiting waar je gemakkelijk bij je kleine spullen kunt. Bovendien is de rugzak waterafstotend, waardoor je spullen veilig opgeborgen blijven. Deze rugtas is een must-have voor elke Ajax Amsterdam fan!

Veelgestelde vragen over Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen.

Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 36 cm
  • Breedte 25 cm
  • Diepte 12 cm
  • Volume: 14 l

Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen. is gemaakt van Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen. is specifiek Normale rugzak.

Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen. heeft 1. Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Ajax Rugtas Away Klein 22-23 Kleine Rugzak ideaal om mee te nemen. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen