1. producten
  2. Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter.

Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter..

Specificaties Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter.

Merk

Bagbase

Kleur

Bruin, Zwart

Materiaal

Polyester

Volume

18 l

Afmetingen

Hoogte: 46 cm


Breedte: 30 cm


Diepte: 17 cm

Waterafstotend

Nee

Inclusief laptopvak

Ja

Aantal vakken

4

Type schooltas

Normale rugzak

Omschrijving van Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter.

De Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter is een stijlvolle en praktische rugzak. Deze rugzak is vervaardigd uit 100% polyester (600D) en heeft een stoere vintage look. U kunt uw laptop veilig opbergen in de gevoerde rugzak, waarmee uw laptop van schade wordt beschermd. De rugzak heeft verstelbare schouderbanden, waardoor hij gemakkelijk aan uw lichaam aan te passen is. Het interieur van de Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter is voorzien van diverse opbergvakken, waar u bijvoorbeeld telefoon, portemonnee, documenten en andere spullen in kunt opbergen. Daarnaast heeft de rugzak een externe mesh zak, een externe kabelvak en een externe USB poort. Zo kunt u uw telefoon of andere usb-apparatuur opladen terwijl u onderweg bent. U kunt de rugzak gemakkelijk aanpassen aan uw lichaam met de verstelbare schouderbanden. De Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter is een handige en stijlvolle rugzak voor een dagje uit, werk of school.

Veelgestelde vragen over Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter.

Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 46 cm
  • Breedte 30 cm
  • Diepte 17 cm
  • Volume: 18 l

Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter. is gemaakt van Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter. en komt standaard in Bruin, Zwart.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter. is specifiek Normale rugzak.

Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter. heeft 4. Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter. heeft een laptopvak: Ja

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Bagbase Vintage Laptop Rugzak 18 Liter. is waterafstotend: Nee.

Bekijk ook andere schooltassen