Blije lessen

Blije lessen is een Bijles gelegen aan Kerkstraat 1A in Woerden.

Dit artikel gaat over de tarieven voor het schooljaar 2021/2022 bij Blije Lessen. Als je een U-pas hebt, krijg je 20% korting op het geldende tarief. Er worden verschillende soorten coaching aangeboden, zoals intakegesprekken via telefoon/digitaal of bij jou thuis. Losse lessen kosten €40, een leskaart voor 5 lessen kost €187,50 en een leskaart voor 10 lessen kost €350. Voor privélessen geldt een tarief van €35 voor een losse les, €162,50 voor een leskaart van 5 lessen en €300 voor een leskaart van 10 lessen. Groepslessen kosten €15 per les, €70 voor een leskaart van 5 lessen en €135 voor een leskaart van 10 lessen. Daarnaast worden er ook Cito Bootcamp lessen aangeboden. Het adres van Blije Lessen is Kerkstraat 1A, 3441BN Woerden en de openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 21.00 uur. Op zondag is de locatie gesloten.

Meer informatie over Blije lessen in Woerden

Blije lessen is een Bijles gelegen in Woerden op Kerkstraat 1A.

Blije lessen uit Woerden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Blije lessen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Woerden? Dan ben je bij Blije lessen op de juiste plek. Bij Blije lessen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Kerkstraat 1A in Woerden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Woerden of niet, iedereen kan contact opnemen met Blije lessen. Je kan Blije lessen telefonisch bereiken op: 31 6 24827755 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://blijelesenzo.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Blije lessen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Blije lessen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blije lessen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Blije lessen

Bezoekers bekeken ook