Ready to school

Ready to school is een Bijles gelegen aan Bredaseweg 204-15 in Tilburg.

Ready to School is een jongerenorganisatie die zich inzet voor het onderwijs. Ze willen jongeren voorbereiden op de uitdagingen die ze in hun leven tegenkomen door hen te leren leren en hun talenten te ontwikkelen. Ze werken met jonge medewerkers die uitblinken in hun vakgebied en die getraind zijn in het begeleiden van jongeren met specifieke hulpvragen. Ready to School biedt verschillende diensten aan, zoals online begeleiding, schoolexamentraining, examentraining, huiswerkbegeleiding en bijlessen. Hun kernwaarden zijn passie, groei en aandacht. Het hoofdkantoor van Ready to School is gevestigd in Tilburg.

Meer informatie over Ready to school in Tilburg

Ready to school is een Bijles gelegen in Tilburg op Bredaseweg 204-15.

Ready to school uit Tilburg kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Ready to school en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Ready to school op de juiste plek. Bij Ready to school kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Bredaseweg 204-15 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen kan contact opnemen met Ready to school. Je kan Ready to school telefonisch bereiken op: 31 13 544 6202 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.readytoschool.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Ready to school en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Ready to school? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ready to school het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Ready to school

Bezoekers bekeken ook