De Thuisjuffrouw

De Thuisjuffrouw is een Huiswerkinstituut gelegen aan Via Crescendo in Venlo.

De Thuisjuffrouw biedt huiswerkbegeleiding en e-begeleiding aan kinderen op zowel de basisschool als de middelbare school. Ze streven ernaar om kinderen zelfstandig te laten worden en bieden ondersteuning op maat. Er zijn positieve ervaringen van klanten, waaronder een leerling in groep 8 die dankzij de begeleiding weer mee kan komen met rekenen. Ook is er een voorbeeld van een kind met dyslexie dat dankzij het contact met De Thuisjuffrouw is getest en behandeld. De Thuisjuffrouw heeft ervaren huiswerkbegeleiders, lokalen en werkt samen met partner scholen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via email of telefoon.

Meer informatie over De Thuisjuffrouw in Venlo

De Thuisjuffrouw is een Huiswerkinstituut gelegen in Venlo op Via Crescendo.

De Thuisjuffrouw uit Venlo kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Thuisjuffrouw en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Venlo? Dan ben je bij De Thuisjuffrouw op de juiste plek. Bij De Thuisjuffrouw kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Via Crescendo in Venlo. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venlo of niet, iedereen kan contact opnemen met De Thuisjuffrouw. Je kan De Thuisjuffrouw telefonisch bereiken op: 31 6 11352630 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://thuisjuffrouw.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Thuisjuffrouw en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Thuisjuffrouw? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Thuisjuffrouw het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Thuisjuffrouw

Bezoekers bekeken ook