Leer-wijs

Leer-wijs is een Bijles gelegen aan Schubertlaan 7 in Doetinchem.

Leer-wijs biedt bijles en trainingen aan in Economie, Bedrijfseconomie, Bedrijfsadministratie, Accounting en aanverwante vakken. De bijlessen worden individueel gegeven en de uitleg is duidelijk en gestructureerd. Door de bijlessen zullen leerlingen meer zelfvertrouwen krijgen en hogere cijfers halen. Leer-wijs werkt ook samen met andere partners voor hulp bij andere vakken of het maken van huiswerk. Daarnaast worden er ook bijlessen en trainingen aangeboden in wiskunde, natuurkunde en scheikunde door E=MC² bijlessen en coaching. De bijlessen vinden plaats in Doetinchem, maar kunnen ook online via Teams of Zoom worden gegeven.

Meer informatie over Leer-wijs in Doetinchem

Leer-wijs is een Bijles gelegen in Doetinchem op Schubertlaan 7.

Leer-wijs uit Doetinchem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Leer-wijs en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Doetinchem? Dan ben je bij Leer-wijs op de juiste plek. Bij Leer-wijs kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Schubertlaan 7 in Doetinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doetinchem of niet, iedereen kan contact opnemen met Leer-wijs. Je kan Leer-wijs telefonisch bereiken op: 31 6 31314698 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://leer-wijs.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Leer-wijs en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Leer-wijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leer-wijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Leer-wijs

Bezoekers bekeken ook