E.C.H. -studiebegeleiding

E.C.H. -studiebegeleiding is een Bijles gelegen aan Akerstraat 140 in Heerlen.

E.C.H. Studiebegeleiding is een professioneel studiebegeleidingscentrum voor scholieren en studenten in Heerlen en Maastricht. Ze hebben 20 jaar ervaring en bieden 1-op-1 begeleiding voor alle jaren en niveaus. De aanpak van E.C.H. Studiebegeleiding draait om het idee dat studeren te leren is. Ze bieden ook informatie over hun tarieven en reglementen op hun website. Het centrum is opgericht door Marieke Cobben, die na haar studie Chemie haar hart volgde naar het onderwijs. Ze heeft lesbevoegdheden behaald aan de PABO en de lerarenopleiding wiskunde. Na 20 jaar geniet ze er nog steeds van om kinderen te helpen. Er zijn twee locaties van E.C.H. Studiebegeleiding, in Heerlen en Maastricht. Contact kan worden opgenomen via telefoon of e-mail.

Meer informatie over E.C.H. -studiebegeleiding in Heerlen

E.C.H. -studiebegeleiding is een Bijles gelegen in Heerlen op Akerstraat 140.

E.C.H. -studiebegeleiding uit Heerlen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij E.C.H. -studiebegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij E.C.H. -studiebegeleiding op de juiste plek. Bij E.C.H. -studiebegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Akerstraat 140 in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen kan contact opnemen met E.C.H. -studiebegeleiding. Je kan E.C.H. -studiebegeleiding telefonisch bereiken op: 31 6 55852967 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.echstudiebegeleiding.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar E.C.H. -studiebegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij E.C.H. -studiebegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je E.C.H. -studiebegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. E.C.H. -studiebegeleiding

Bezoekers bekeken ook