Speak Potential Dutch Tutoring

Speak Potential Dutch Tutoring is een Bijles gelegen aan Marwixstraat 19 in Groningen.

Safe Haven Dutch Coaching biedt verschillende cursussen aan om je te helpen vloeiend Nederlands te spreken. Ze geloven dat leren een plezierige ervaring moet zijn en omarmen het maken van fouten als leermogelijkheden. Ze bieden persoonlijke coaching aan, waarbij ze zich richten op het vergroten van je comfortzone en het behalen van je doelen. Daarnaast bieden ze ook kleine groepslessen aan, waarbij je kunt oefenen met medestudenten en waardevolle feedback kunt ontvangen. Ze bieden ook examenvoorbereiding aan voor verschillende Nederlandse examens. De lessen worden aangepast aan jouw behoeften en doelen en kunnen zowel in persoon als online worden gegeven. Het boeken van lessen is eenvoudig en flexibel, en de prijzen zijn betaalbaar.

Meer informatie over Speak Potential Dutch Tutoring in Groningen

Speak Potential Dutch Tutoring is een Bijles gelegen in Groningen op Marwixstraat 19.

Speak Potential Dutch Tutoring uit Groningen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Speak Potential Dutch Tutoring en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Groningen? Dan ben je bij Speak Potential Dutch Tutoring op de juiste plek. Bij Speak Potential Dutch Tutoring kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Marwixstraat 19 in Groningen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Groningen of niet, iedereen kan contact opnemen met Speak Potential Dutch Tutoring. Je kan Speak Potential Dutch Tutoring telefonisch bereiken op: 31 6 44429174 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.dutchtutoring.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Speak Potential Dutch Tutoring en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Speak Potential Dutch Tutoring? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Speak Potential Dutch Tutoring het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Speak Potential Dutch Tutoring

Bezoekers bekeken ook