Bijles-Academy

Bijles-Academy is een Onderwijscentrum gelegen aan Mandelaplein 1 in Almere.

Bijles Academy is een instelling die kwalitatief onderwijs biedt voor een betaalbare prijs. Ze streven ernaar om gelijke kansen in het onderwijs te creëren en bieden individuele aandacht aan leerlingen. De lessen worden gegeven in een leeromgeving waar leerkrachten de tijd en aandacht kunnen geven die nodig is voor succes. Daarnaast hebben leerlingen toegang tot de beste leertechnologieën en kunnen ze gastlessen volgen van deskundigen in de sector. Bijles Academy wil kinderen voorzien van vaardigheden die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken, zodat ze onafhankelijke denkers worden en goed kunnen presteren in hun carrière. Het contactadres van Bijles Academy is info@bijles-academy.nl en het adres is Mandelaplein 1, Almere, Nederland.

Meer informatie over Bijles-Academy in Almere

Bijles-Academy is een Onderwijscentrum gelegen in Almere op Mandelaplein 1.

Bijles-Academy uit Almere kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijles-Academy en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijscentrum in de buurt van Almere? Dan ben je bij Bijles-Academy op de juiste plek. Bij Bijles-Academy kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijscentrum is gelegen aan Mandelaplein 1 in Almere. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Almere of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijles-Academy. Je kan Bijles-Academy telefonisch bereiken op: 31 6 30401810 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.bijles-academy.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijles-Academy en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijles-Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijles-Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijles-Academy

Bezoekers bekeken ook