Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles

Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles is een Huiswerkinstituut gelegen aan Klaphekweg 32B in Ede.

Breinbrekers heeft een nieuwe vestiging geopend in Ede en biedt studiebegeleiding, huiswerkbegeleiding en bijles aan. Ze hebben kleine groepen waardoor er veel persoonlijke aandacht is en bieden begeleiding op maat. Daarnaast hebben ze een leerlingvolgsysteem om de voortgang bij te houden. De openingstijden zijn van 14:00 tot 18:00 en het adres is Klaphekweg 32B, 6713 HN Ede. Breinbrekers helpt leerlingen met het maken van een realistische planning en biedt ondersteuning om het huiswerk op tijd af te krijgen. Ze hebben ruim 25 jaar ervaring en als een leerling niet tevreden is na de eerste les, krijgen ze hun geld terug. Er werken ervaren begeleiders en de coördinator van de locatie is Eric, die een achtergrond heeft in HRM training en als docent Engels heeft gewerkt. Het team is divers en helpt elke leerling het beste uit zichzelf te halen. De begeleiding begint om 14:00 en iedereen kan instromen zodra de schoollessen zijn afgelopen. Bij afwezigheid wordt er gemaild door Breinbrekers en voor meer informatie kan er contact worden opgenomen.

Meer informatie over Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles in Ede

Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles is een Huiswerkinstituut gelegen in Ede op Klaphekweg 32B.

Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles uit Ede kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Ede? Dan ben je bij Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles op de juiste plek. Bij Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Klaphekweg 32B in Ede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ede of niet, iedereen kan contact opnemen met Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles. Je kan Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles telefonisch bereiken op: 31 85 070 0009 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://breinbrekers.nl/klaphekweg/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breinbrekers Ede - Klaphekweg - Huiswerkbegeleiding & bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Breinbrekers Ede – Klaphekweg – Huiswerkbegeleiding & bijles

Bezoekers bekeken ook