Lyceo Helmond - Markesingel

Lyceo Helmond - Markesingel is een Huiswerkinstituut gelegen aan Markesingel 2 in Helmond.

Bij Lyceo Helmond - Carolus Borromeus bieden ze huiswerkbegeleiding, bijles en basisschoolbegeleiding. Het doel is om leerlingen actieve en persoonlijke begeleiding te bieden, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen en hun ambities kunnen waarmaken. De vestigingsmanager, Willem van Lokven, zorgt voor een veilige en rustige omgeving waarin leerlingen zichzelf kunnen zijn en tot bloei kunnen komen. Het team van enthousiaste en competente begeleiders staat klaar om er een leerzaam en succesvol schooljaar van te maken. Tijdens de huiswerkbegeleiding wordt er gewerkt in kleine groepen en wordt er gewerkt aan een persoonlijk ontwikkelingsplan, structuur en planning. Bij de bijles krijgen leerlingen 1-op-1 begeleiding om vakken waar ze moeite mee hebben te begrijpen. Ook bieden ze basisschoolbegeleiding voor kinderen van groep 3 tot en met groep 8, waarbij er wordt gewerkt aan vakken die een kind lastig vindt om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Meer informatie over Lyceo Helmond - Markesingel in Helmond

Lyceo Helmond - Markesingel is een Huiswerkinstituut gelegen in Helmond op Markesingel 2.

Lyceo Helmond - Markesingel uit Helmond kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Helmond - Markesingel en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Lyceo Helmond - Markesingel op de juiste plek. Bij Lyceo Helmond - Markesingel kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Markesingel 2 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Helmond - Markesingel. Je kan Lyceo Helmond - Markesingel telefonisch bereiken op: 31 6 30038875 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/helmond/lyceo-helmond-carolus-borromeus/?utm_source=GMB&utm_medium=helmond-carolusborromeus&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Helmond - Markesingel en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Helmond - Markesingel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Helmond - Markesingel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Helmond – Markesingel

Bezoekers bekeken ook