Tandem Studiebegeleiding Rosmalen

Tandem Studiebegeleiding Rosmalen is een Huiswerkinstituut gelegen aan Saffierborch 6a in Rosmalen.

Tandem Studiebegeleiding is een organisatie die al meer dan 20 jaar actief is in Den Bosch en omgeving. Ze bieden begeleiding aan scholieren die extra ondersteuning nodig hebben. Ze hebben deskundige begeleiders die inspelen op individuele behoeftes, waardoor er persoonlijke aandacht is voor elke leerling. De begeleiding kan zowel in kleine groepen als één-op-één plaatsvinden, en richt zich op alle vakgebieden en niveaus. Daarnaast biedt Tandem ook individuele bijles aan, zowel online als op locatie. Ze helpen leerlingen met het bijwerken van achterstanden en het aanleren van vaardigheden. Verder bieden ze studiebegeleiding aan, waarbij leerlingen gestructureerd aan hun schoolwerk werken met ondersteuning van begeleiders. Ze bieden ook een training 'leren leren & conceptmappen' aan, waarin leerlingen leren hoe ze grote stukken tekst kunnen samenvatten en structuur kunnen aanbrengen in hun leerstof. Tandem Studiebegeleiding heeft positieve recensies ontvangen van ouders en oud-leerlingen, die de persoonlijke aandacht, de structuur en de professionele begeleiding waarderen.

Meer informatie over Tandem Studiebegeleiding Rosmalen in Rosmalen

Tandem Studiebegeleiding Rosmalen is een Huiswerkinstituut gelegen in Rosmalen op Saffierborch 6a.

Tandem Studiebegeleiding Rosmalen uit Rosmalen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Tandem Studiebegeleiding Rosmalen en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Rosmalen? Dan ben je bij Tandem Studiebegeleiding Rosmalen op de juiste plek. Bij Tandem Studiebegeleiding Rosmalen kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Saffierborch 6a in Rosmalen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rosmalen of niet, iedereen kan contact opnemen met Tandem Studiebegeleiding Rosmalen. Je kan Tandem Studiebegeleiding Rosmalen telefonisch bereiken op: 31 73 528 6712 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.tandemstudiebegeleiding.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Tandem Studiebegeleiding Rosmalen en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Tandem Studiebegeleiding Rosmalen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandem Studiebegeleiding Rosmalen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Tandem Studiebegeleiding Rosmalen

Bezoekers bekeken ook