Beter Bijles

Beter Bijles is een Onderwijscentrum gelegen aan Herengracht 14d in Amsterdam.

Beter Bijles biedt Cito Leer- en Oefenboeken aan die zorgen voor een beter resultaat op de Cito-toetsen en Doorstroomtoets. De boeken bevatten stapsgewijze uitleg, slimme stappenplannen, opdrachten op Cito-niveau en oefentoetsen. De boeken zorgen ervoor dat kinderen leren hoe ze teksten en rekensommen moeten aanpakken, wat resulteert in een betere score. Beter Bijles gelooft dat elk kind beter kan presteren op school en heeft een succesvolle lesmethode ontwikkeld om dit te bereiken. Ze bieden ook Citotraining en bijlessen aan, zowel individueel als in kleine groepen. De cursussen worden georganiseerd voorafgaand aan de Cito-toetsen, zodat kinderen op tijd goed zijn voorbereid. Beter Bijles is gericht op niveauverhoging bij de Cito-toetsen en de Doorstroomtoets en biedt ook gratis oefenmateriaal aan.

Meer informatie over Beter Bijles in Amsterdam

Beter Bijles is een Onderwijscentrum gelegen in Amsterdam op Herengracht 14d.

Beter Bijles uit Amsterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Beter Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijscentrum in de buurt van Amsterdam? Dan ben je bij Beter Bijles op de juiste plek. Bij Beter Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijscentrum is gelegen aan Herengracht 14d in Amsterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Amsterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met Beter Bijles. Je kan Beter Bijles telefonisch bereiken op: 31 20 627 7764 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.beter-bijles.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Beter Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Beter Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beter Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Beter Bijles

Bezoekers bekeken ook