Blom studiebegeleiding Ede

Blom studiebegeleiding Ede is een Huiswerkinstituut gelegen aan Leendert Tulplaan 4a in Ede.

Blom Ede is een onderwijsondersteunende instantie die bijles, huiswerkbegeleiding en studiebegeleiding op maat biedt in Ede en omliggende dorpen. Het team van Blom Ede bestaat uit jong talent van verschillende onderwijsgerelateerde studierichtingen. De hoofdvestiging is centraal gelegen aan de Leendert Tulplaan 4a en is goed bereikbaar vanaf verschillende scholen. De visie van Blom Ede is gericht op gepersonaliseerd leren, slim gebruik van innovatieve technologie en een ontwikkelingsfocus op de lange termijn. Ze streven naar de ontwikkeling van de leerling en hebben gepassioneerde begeleiders die een wetenschappelijke én praktische benadering combineren. Alle begeleiding wordt aangestuurd door een team van pedagogen en er is aandacht voor leer- en planvaardigheden. Iedere leerling krijgt een op maat gemaakt plan van aanpak en er wordt gebruik gemaakt van een eigen leerlingvolgsysteem. Blom Ede biedt bijles, studiebegeleiding en intensieve begeleiding voor verschillende vakken en situaties. Een vrijblijvend intakegesprek kan helpen om te bepalen welke begeleiding het beste bij uw kind past.

Meer informatie over Blom studiebegeleiding Ede in Ede

Blom studiebegeleiding Ede is een Huiswerkinstituut gelegen in Ede op Leendert Tulplaan 4a.

Blom studiebegeleiding Ede uit Ede kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Blom studiebegeleiding Ede en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Ede? Dan ben je bij Blom studiebegeleiding Ede op de juiste plek. Bij Blom studiebegeleiding Ede kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Leendert Tulplaan 4a in Ede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ede of niet, iedereen kan contact opnemen met Blom studiebegeleiding Ede. Je kan Blom studiebegeleiding Ede telefonisch bereiken op: 31 6 48909050 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.blomopmaat.nl/ede

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Blom studiebegeleiding Ede en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Blom studiebegeleiding Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Blom studiebegeleiding Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Blom studiebegeleiding Ede

Bezoekers bekeken ook