RT aan Zee

RT aan Zee is een Bijles gelegen aan Boulevard 128 in Katwijk aan Zee.

Aty Guijt-Hoekstra werkte van 1 augustus 1998 tot 1 augustus 2015 in het reguliere basisonderwijs. Ze begon als groepsleerkracht en werd later Intern Begeleider en Meer- en Hoogbegaafden Coördinator. In september 2011 behaalde ze haar Master SEN in Specialist Remedial Teaching, met als specialisatie meer- en hoogbegaafdheid. Ze is officieel gecertificeerd als 'Behandelaar Dyscalculie en ernstige rekenproblemen' sinds oktober 2016 en als 'Spellingspecialist' sinds april 2017. In juni 2022 is ze gestopt met het geven van remedial teaching aan kinderen vanuit haar eigen praktijk. Ze overweegt nu om haar kennis en ervaring op een andere manier in te zetten om kinderen te helpen naar een kansrijke toekomst.

Meer informatie over RT aan Zee in Katwijk aan Zee

RT aan Zee is een Bijles gelegen in Katwijk aan Zee op Boulevard 128.

RT aan Zee uit Katwijk aan Zee kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RT aan Zee en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Katwijk aan Zee? Dan ben je bij RT aan Zee op de juiste plek. Bij RT aan Zee kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Boulevard 128 in Katwijk aan Zee. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Katwijk aan Zee of niet, iedereen kan contact opnemen met RT aan Zee. Je kan RT aan Zee telefonisch bereiken op: 31 6 47769588 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rtaanzee.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RT aan Zee en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RT aan Zee? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RT aan Zee het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RT aan Zee

Bezoekers bekeken ook