Algebros

Algebros is een Bijles gelegen aan Hazelaar 3 in Geldrop.

Algebros is een wiskunde bijlesbedrijf dat zowel online als op locatie bijlessen aanbiedt. Het unieke aspect van Algebros is dat de bijlessen worden verzorgd door een ervaren jonge wiskundedocent. De bijlessen kunnen gegeven worden aan studenten van verschillende niveaus, zoals vmbo, havo, vwo, HBO en WO. Bij Algebros staan drie kernwaardes centraal: persoonlijk, professioneel en plezier. De bijlessen zijn 1-op-1 en worden op maat aangepast aan de wiskunde-uitdagingen van de studenten. Algebros heeft alle benodigde middelen in huis, zoals boeken, rekenmachines en een wiskundedocent. Daarnaast maakt Algebros de bijles ook leuk en vernieuwend. Er worden verschillende tarieven aangeboden, waaronder een pakket voor examenvoorbereiding, een 10-rittenkaart en een pakket voor wekelijkse bijlessen. Sjoerd Goes, de oprichter van Algebros, heeft als doel om wiskunde op een leuke en herkenbare manier te onderwijzen. Hij is een wiskundedocent op het Strabrecht College in Geldrop. Contactgegevens van Algebros zijn te vinden op hun website en ze zijn ook actief op sociale media.

Meer informatie over Algebros in Geldrop

Algebros is een Bijles gelegen in Geldrop op Hazelaar 3.

Algebros uit Geldrop kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Algebros en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Geldrop? Dan ben je bij Algebros op de juiste plek. Bij Algebros kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Hazelaar 3 in Geldrop. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Geldrop of niet, iedereen kan contact opnemen met Algebros. Je kan Algebros telefonisch bereiken op: 31 6 47487813 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.algebros.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Algebros en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Algebros? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Algebros het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Algebros

Bezoekers bekeken ook