de Schouwse Bijlesplek

de Schouwse Bijlesplek is een Bijles gelegen aan J.M. Beijelaan 6 in Burgh-Haamstede.

De Schouwse Bijlesplek, ook wel dSBp genoemd, is een plek waar zowel jongeren als volwassenen terecht kunnen om slimmer te worden. Ze bieden diensten aan leerlingen en streven ernaar om zowel de leerlingen als hun ouders tevreden te maken. Vertrouwen, motivatie en afspraken spelen daarbij een grote rol. Op de website vind je informatie over de achtergrond, doelstellingen, werkwijze en tarieven. Hoewel ze nu met vakantie zijn, kun je ruim voor het begin van het nieuwe schooljaar een afspraak maken om kennis te maken en te bespreken hoe ze je kunnen helpen. Ook bieden ze bijlessen aan tijdens het weekend of de vakantie, zodat je kunt genieten van je vrije tijd en fris aan de nieuwe schoolweek kunt beginnen. Daarnaast is de Schouwse Bijlesplek er ook voor volwassenen die een studie willen volgen of zich willen verdiepen in hun hobby of vakgebied. Samen stellen ze een maatwerk-studieplan op en bieden ze ondersteuning om succes te behalen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die ze bieden.

Meer informatie over de Schouwse Bijlesplek in Burgh-Haamstede

de Schouwse Bijlesplek is een Bijles gelegen in Burgh-Haamstede op J.M. Beijelaan 6.

de Schouwse Bijlesplek uit Burgh-Haamstede kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij de Schouwse Bijlesplek en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Burgh-Haamstede? Dan ben je bij de Schouwse Bijlesplek op de juiste plek. Bij de Schouwse Bijlesplek kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan J.M. Beijelaan 6 in Burgh-Haamstede. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Burgh-Haamstede of niet, iedereen kan contact opnemen met de Schouwse Bijlesplek. Je kan de Schouwse Bijlesplek telefonisch bereiken op: 31 6 22961865 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.deschouwsebijlesplek.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar de Schouwse Bijlesplek en maak een afspraak!

Hoe kom je bij de Schouwse Bijlesplek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Schouwse Bijlesplek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. de Schouwse Bijlesplek

Bezoekers bekeken ook