ZieZo Leerondersteuning

ZieZo Leerondersteuning is een Bijles gelegen aan Oerdijk 68 in Schalkhaar.

ZieZo Leerondersteuning biedt individuele begeleiding aan leerlingen van de basisschool en het voortgezet onderwijs op verschillende leergebieden, zoals leren leren, dyslexie, dyscalculie, begrijpend lezen, beelddenken en bootcamp. De begeleiding vindt plaats in een rustige en veilige omgeving, waarbij de nadruk ligt op individuele aandacht en het opdoen van succeservaringen om het zelfvertrouwen en de motivatie van het kind te vergroten. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Erna Hulman via info@ziezo-leren.nl of 06 360 304 67. De werkdagen van ZieZo Leerondersteuning zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Meer informatie over ZieZo Leerondersteuning in Schalkhaar

ZieZo Leerondersteuning is een Bijles gelegen in Schalkhaar op Oerdijk 68.

ZieZo Leerondersteuning uit Schalkhaar kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij ZieZo Leerondersteuning en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Schalkhaar? Dan ben je bij ZieZo Leerondersteuning op de juiste plek. Bij ZieZo Leerondersteuning kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Oerdijk 68 in Schalkhaar. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Schalkhaar of niet, iedereen kan contact opnemen met ZieZo Leerondersteuning. Je kan ZieZo Leerondersteuning telefonisch bereiken op: 31 6 36030467 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ziezo-leren.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar ZieZo Leerondersteuning en maak een afspraak!

Hoe kom je bij ZieZo Leerondersteuning? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZieZo Leerondersteuning het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. ZieZo Leerondersteuning

Bezoekers bekeken ook