WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles

WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles is een Bijles gelegen aan Snoekbaars 16 in Doetinchem.

WIJzersterk biedt leerhulp aan kinderen van 4 t/m 12 jaar. De lessen vinden plaats in Doetinchem. Remedial Teaching (RT) is het geven van professionele hulp aan kinderen wiens ontwikkeling niet verloopt zoals verwacht. Wijzersterk biedt leerhulp op maat aan kinderen die extra begeleiding nodig hebben, één op één of in een klein groepje. De lessen worden gegeven door Margriet Keur, een vakbekwame leerkracht op het gebied van leerproblemen. De doelen van de leerhulp zijn juiste begeleiding en aandacht, beter meekomen met de groep, een passende leermethode, plezier en zelfvertrouwen. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden.

Meer informatie over WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles in Doetinchem

WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles is een Bijles gelegen in Doetinchem op Snoekbaars 16.

WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles uit Doetinchem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Doetinchem? Dan ben je bij WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles op de juiste plek. Bij WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Snoekbaars 16 in Doetinchem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Doetinchem of niet, iedereen kan contact opnemen met WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles. Je kan WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles telefonisch bereiken op: 31 6 31677112 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wijzersterk.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. WIJzersterk Remedial Teaching en Bijles

Bezoekers bekeken ook