ZIN] Remedial Teaching

ZIN] Remedial Teaching is een Bijles gelegen aan Narcisstraat 18 in Dongen.

In de tekst wordt gesproken over het onderwerp "bijles". Het begint met een introductie waarin wordt vermeld dat er gezocht wordt naar bijles. Vervolgens wordt er gesproken over ouders van een jongen genaamd Tim (11) die aangeven dat hun zoon een goede leerling was, maar moeite had met sommige vakken. Daarna komt Tim zelf aan het woord en vertelt hij dat hij het afgelopen jaar bijles heeft gehad bij een persoon genaamd José en dat hij het eigenlijk best gezellig vond. Tot slot wordt er gesproken over ouders van een meisje genaamd Laura (12) die José hebben leren kennen als een betrouwbare en deskundige remedial teacher die hun dochter heeft ondersteund op weg naar de CITO-toets.

Meer informatie over ZIN] Remedial Teaching in Dongen

ZIN] Remedial Teaching is een Bijles gelegen in Dongen op Narcisstraat 18.

ZIN] Remedial Teaching uit Dongen kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij ZIN] Remedial Teaching en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Dongen? Dan ben je bij ZIN] Remedial Teaching op de juiste plek. Bij ZIN] Remedial Teaching kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Narcisstraat 18 in Dongen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Dongen of niet, iedereen kan contact opnemen met ZIN] Remedial Teaching. Je kan ZIN] Remedial Teaching telefonisch bereiken op: 31 162 322 645 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zin-remedialteaching.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar ZIN] Remedial Teaching en maak een afspraak!

Hoe kom je bij ZIN] Remedial Teaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ZIN] Remedial Teaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. ZIN] Remedial Teaching

Bezoekers bekeken ook