Thuis in Huiswerk

Thuis in Huiswerk is een Bijles gelegen aan Brouwersstrjitte 10 in Burgum.

Thuis in Huiswerk is een instituut dat bijlessen en huiswerkbegeleiding aanbiedt. Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor huiswerkbegeleiding, zoals moeite met plannen, problemen met bepaalde vakken, geen rustige werkplek thuis, concentratieproblemen, moeite met structureren en plannen, lage motivatie en discipline, problemen bij de overgang naar de brugklas, en specifieke situaties zoals ADHD, ADD, Asperger, dyscalculie, dyslexie, faalangst, hoogbegaafdheid of PDD-NOS/autisme. Er kan gekozen worden voor huiswerkbegeleiding op school of op een aparte locatie. Huiswerkbegeleiding duurt gemiddeld tussen de zes en twaalf maanden, maar dit kan variëren. Thuis in Huiswerk biedt een warme en huiselijke sfeer, waarbij het kind centraal staat. Huiswerkbegeleiding gebeurt in kleine groepjes of individueel, afhankelijk van de voorkeur van het kind.

Meer informatie over Thuis in Huiswerk in Burgum

Thuis in Huiswerk is een Bijles gelegen in Burgum op Brouwersstrjitte 10.

Thuis in Huiswerk uit Burgum kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Thuis in Huiswerk en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Burgum? Dan ben je bij Thuis in Huiswerk op de juiste plek. Bij Thuis in Huiswerk kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Brouwersstrjitte 10 in Burgum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Burgum of niet, iedereen kan contact opnemen met Thuis in Huiswerk. Je kan Thuis in Huiswerk telefonisch bereiken op: 31 6 12268927 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.thuis-in-huiswerk.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Thuis in Huiswerk en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Thuis in Huiswerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thuis in Huiswerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Thuis in Huiswerk

Bezoekers bekeken ook