1. producten
  2. Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model.

Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model.

5/5

Wanneer school weer voor de deur staat, heb je uiteraard een nieuwe schooltas nodig. Deze kunnen zowel modieus zijn als stevig. Vooral als je net gaat beginnen met de middelbare school, is het nodig om veel boeken mee te nemen. Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model. voorziet je van de ideale mix aan design, stevigheid en hoge mate van conform. Kom hieronder meer te weten over Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model..

Specificaties Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model.

Merk

Emco Lederwaren

Kleur

Blauw

Materiaal

Nylon

Volume

14 l

Afmetingen

Hoogte: 36 cm


Breedte: 23 cm


Diepte: 14 cm

Waterafstotend

Ja

Inclusief laptopvak

Nee

Aantal vakken

3

Type schooltas

Sportieve/technische rugzak

Omschrijving van Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model.

Het wandelrugzakje Hiking City backpack perfect model is perfect voor een dag wandelen. Het is klein en compact, maar er kan toch veel in. Aan beide kanten van de rugzak bevinden zich speciale vakken voor een waterflesje. Het rugpaneel is gemaakt van een ademend materiaal, zodat je comfortabeler kunt wandelen. Er zit ook een klein ritsvakje op het rugpaneel voor waardevolle items zoals je paspoort of geld. Op de rugbanden zit een borstband, zodat je het rugzakje ook voorop kunt vastzetten. Ook is er een elastiek waarmee je een jasje of vest vast kunt maken. In het binnenvak zit nog een extra steekvak voor een boekje, schrijfblokje enzovoort. Afmetingen: H36xB23xD14cm. Verder bevat het rugzakje veel handige lusjes en clipjes waaraan je bijkomende items kunt bevestigen. Zo kun je met dit wandelrugzakje op pad gaan, zonder al te veel gewicht mee te hoeven nemen!

Veelgestelde vragen over Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model.

Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model. kent de volgende afmetingen: 

  • Hoogte 36 cm
  • Breedte 23 cm
  • Diepte 14 cm
  • Volume: 14 l

Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model. is gemaakt van Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model. en komt standaard in Blauw.

Er zijn verschillende type schooltassen te verkrijgen. Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model. is specifiek Sportieve/technische rugzak.

Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model. heeft 3. Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model. heeft een laptopvak: Nee

Wanneer je in de regen naar school moet fietsen, is het van belang om te weten of je schooltas waterafstotend is. Wandel rugzakje Hiking City backpack perfect model. is waterafstotend: Ja.

Bekijk ook andere schooltassen