VKPS Studiebegeleiding

VKPS Studiebegeleiding is een Bijles gelegen aan Julianasingel 12 in Venray.

VKPS Studiebegeleiding is een regionaal expertise centrum dat leerlingen helpt om beter te presteren op school. Ze bieden online studiebegeleiding en bijles om vakken beter te begrijpen. Daarnaast biedt VKPS ook examentraining en ondersteuning bij gedrag en ontwikkeling. VKPS Studiebegeleiding is onderdeel van Van Kuijk Personal Support, dat ook ondersteuning biedt op het gebied van gedrag en ontwikkeling bij Leefkracht-jeugdzorg. Het centrum is gevestigd in Boxmeer en is bereikbaar via telefoon en e-mail.

Meer informatie over VKPS Studiebegeleiding in Venray

VKPS Studiebegeleiding is een Bijles gelegen in Venray op Julianasingel 12.

VKPS Studiebegeleiding uit Venray kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij VKPS Studiebegeleiding en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Venray? Dan ben je bij VKPS Studiebegeleiding op de juiste plek. Bij VKPS Studiebegeleiding kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Julianasingel 12 in Venray. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Venray of niet, iedereen kan contact opnemen met VKPS Studiebegeleiding. Je kan VKPS Studiebegeleiding telefonisch bereiken op: 31 485 520 054 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vkps-studiebegeleiding.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar VKPS Studiebegeleiding en maak een afspraak!

Hoe kom je bij VKPS Studiebegeleiding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VKPS Studiebegeleiding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. VKPS Studiebegeleiding

Bezoekers bekeken ook