Lyceo Goes - Fruitlaan

Lyceo Goes - Fruitlaan is een Bijles gelegen aan Fruitlaan 3 in Goes.

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op het Ostrea Lyceum in Goes. De begeleiders werken samen met docenten om de juiste begeleiding te bieden. Ze zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen en in het weekend. De Vestigingsmanager zorgt ervoor dat elke leerling passende begeleiding krijgt en werkt in een fijne sfeer aan het verbeteren van leervaardigheden en huiswerk. De huiswerkbegeleiding vindt plaats op locatie Zuid aan de Fruitlaan 3 en is goed bereikbaar voor leerlingen van het Ostrea. Bij de start van de begeleiding wordt een intakegesprek gehouden om doelen op te stellen. Het Lyceo hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en helpt leerlingen in zichzelf te geloven en door te zetten. De huiswerkbegeleiding onderhoudt contact met mentoren, docenten en zorgcoördinatoren en ouders kunnen de vorderingen volgen via een logboek. Daarnaast biedt Lyceo ook bijles en examentraining voor moeilijke vakken.

Meer informatie over Lyceo Goes - Fruitlaan in Goes

Lyceo Goes - Fruitlaan is een Bijles gelegen in Goes op Fruitlaan 3.

Lyceo Goes - Fruitlaan uit Goes kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Lyceo Goes - Fruitlaan en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Goes? Dan ben je bij Lyceo Goes - Fruitlaan op de juiste plek. Bij Lyceo Goes - Fruitlaan kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Fruitlaan 3 in Goes. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Goes of niet, iedereen kan contact opnemen met Lyceo Goes - Fruitlaan. Je kan Lyceo Goes - Fruitlaan telefonisch bereiken op: 31 71 790 0040 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.lyceo.nl/vestigingen/goes/ostrea-lyceum/?utm_source=GMB&utm_medium=goes-ostrea&utm_campaign=local

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Lyceo Goes - Fruitlaan en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Lyceo Goes - Fruitlaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lyceo Goes - Fruitlaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Lyceo Goes – Fruitlaan

Bezoekers bekeken ook