Kom in kracht

Kom in kracht is een Bijles gelegen aan Dokter Kijlstradreef 4 in Waardenburg.

Kom in Kracht biedt huiswerkbegeleiding, brugklastraining, bijles en coaching aan. Ze richten zich op het ontwikkelen van sociale en emotionele vaardigheden van kinderen. Ze bieden ook Nederlandse lessen en examentraining aan voor statushouders en nieuwkomers. Bij Kom in Kracht wordt er gewerkt vanuit de individuele kracht van de student, waarbij zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld worden gestimuleerd. Ze bieden ook hulpmiddelen aan om angst- of faalgevoelens onder controle te houden. Daarnaast bieden ze ook Cito- en examentraining aan om studenten voor te bereiden op belangrijke toetsen en examens.

Meer informatie over Kom in kracht in Waardenburg

Kom in kracht is een Bijles gelegen in Waardenburg op Dokter Kijlstradreef 4.

Kom in kracht uit Waardenburg kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Kom in kracht en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Waardenburg? Dan ben je bij Kom in kracht op de juiste plek. Bij Kom in kracht kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Dokter Kijlstradreef 4 in Waardenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Waardenburg of niet, iedereen kan contact opnemen met Kom in kracht. Je kan Kom in kracht telefonisch bereiken op: 31 6 19827620 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://kominkracht.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Kom in kracht en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Kom in kracht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kom in kracht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Kom in kracht

Bezoekers bekeken ook