van der Wal Bijles

van der Wal Bijles is een Bijles gelegen aan Bergweg 170B in Rotterdam.

Van der Wal Bijles is een bijlesdocent voor middelbare scholieren in Rotterdam en omgeving. Jelle van der Wal werkt sinds 2016 als bijlesdocent en heeft veel ervaring in het begeleiden van leerlingen. Hij biedt bijles aan in verschillende vakken, met een focus op talen (Nederlands, Engels, Duits en Portugees), wiskunde (A en C), economie, geschiedenis en aardrijkskunde. Jelle heeft zelf een bachelor in International Studies en twee masters afgerond. Hij is gedreven, leergierig en heeft brede interesses. Bijles kan zowel aan huis als online worden gegeven, en er zijn ook mogelijkheden voor groepslessen. De prijzen variëren afhankelijk van de locatie en de vorm van de bijles. Voor meer informatie en contactgegevens kan je terecht op de website van Van der Wal Bijles.

Meer informatie over van der Wal Bijles in Rotterdam

van der Wal Bijles is een Bijles gelegen in Rotterdam op Bergweg 170B.

van der Wal Bijles uit Rotterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij van der Wal Bijles en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij van der Wal Bijles op de juiste plek. Bij van der Wal Bijles kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Bergweg 170B in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met van der Wal Bijles. Je kan van der Wal Bijles telefonisch bereiken op: 31 6 38299361 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://vanderwalbijles.wixsite.com/bijles

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar van der Wal Bijles en maak een afspraak!

Hoe kom je bij van der Wal Bijles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je van der Wal Bijles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. van der Wal Bijles

Bezoekers bekeken ook