Spectrum Brabant

Spectrum Brabant is een Huiswerkinstituut gelegen aan Mercuriuslaan 83A in Eindhoven.

Spectrum Brabant is een organisatie die verschillende diensten aanbiedt, zoals huiswerk- en studiebegeleiding voor leerlingen, training en begeleiding voor kinderen en jongeren, training en scholing voor volwassenen en professionals. Ze hebben tevreden leerlingen, sterke kinderen en tevreden cliënten. In het nieuws wordt gemeld dat het Bikkelprogramma van Spectrum Brabant naar Kenia gaat in samenwerking met Kenya Child Care en Rise Up Now. Daarnaast wordt er ook gesproken over het project "Eerlijke Kansen (gratis bijles)" in samenwerking met ASML, waarbij Spectrum Brabant leerlingen extra uitleg en ondersteuning biedt. Verder heeft Spectrum Brabant een opleidingstraject ontwikkeld voor rijscholen, zodat zij mensen met autisme of ADHD beter kunnen begeleiden bij het halen van hun rijbewijs. De contactgegevens van Spectrum Brabant worden vermeld aan het einde van de tekst.

Meer informatie over Spectrum Brabant in Eindhoven

Spectrum Brabant is een Huiswerkinstituut gelegen in Eindhoven op Mercuriuslaan 83A.

Spectrum Brabant uit Eindhoven kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Spectrum Brabant en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Spectrum Brabant op de juiste plek. Bij Spectrum Brabant kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Mercuriuslaan 83A in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen kan contact opnemen met Spectrum Brabant. Je kan Spectrum Brabant telefonisch bereiken op: 31 40 254 9348 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.spectrumbrabant.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Spectrum Brabant en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Spectrum Brabant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Spectrum Brabant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Spectrum Brabant

Bezoekers bekeken ook