TING studiecoaching

TING studiecoaching is een Huiswerkinstituut gelegen aan Zonnehout 36 in Houten.

TING studiecoaching biedt huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen zowel online als op locatie in Houten, Utrecht, Rotterdam en Wierden. Ze hanteren een unieke benadering genaamd 'Word je eigen leider!' waarbij ze je leren plannen en leren, zodat je je huiswerk op tijd en goed kunt afronden en meer tijd overhoudt voor andere dingen. Dit zorgt ervoor dat je je krachtig voelt omdat je weet dat je het zelf kunt. Voor ouders betekent dit dat ze niet langer met hun kinderen hoeven te discussiëren over huiswerk en blij zijn dat ze vooruitgang boeken. TING staat voor luisteren met een wijs hart en biedt ook een planagenda aan. De ouders zijn lovend over de effectiviteit van TING en er is een introductieaanbieding waarbij je één middag gratis huiswerkcoaching kunt uitproberen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met TING studiecoaching.

Meer informatie over TING studiecoaching in Houten

TING studiecoaching is een Huiswerkinstituut gelegen in Houten op Zonnehout 36.

TING studiecoaching uit Houten kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij TING studiecoaching en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Houten? Dan ben je bij TING studiecoaching op de juiste plek. Bij TING studiecoaching kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Zonnehout 36 in Houten. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Houten of niet, iedereen kan contact opnemen met TING studiecoaching. Je kan TING studiecoaching telefonisch bereiken op: 31 30 251 7570 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.ting.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar TING studiecoaching en maak een afspraak!

Hoe kom je bij TING studiecoaching? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TING studiecoaching het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. TING studiecoaching

Bezoekers bekeken ook