mooi jong

mooi jong is een Onderwijscentrum gelegen aan Laan van Meerdervoort 862 Laan van Meerdervoort 869 Abrikozenstraat 181, Vlierboomstraat 435 in Den Haag.

Mooi Jong biedt persoonlijke aandacht en begeleiding op maat voor kinderen en jongeren. Ze geloven dat cognitieve ontwikkeling en emotionele ontwikkeling met elkaar verbonden zijn en vinden het belangrijk dat iedereen echt gezien wordt. Ze bieden professionele begeleiding op school of op hun locatie in Den Haag. Ze zijn gespecialiseerd in coaching, faalangst, sociale vaardigheden, AD(H)D/ASS, kind en scheiding, en beeldcoaching. Daarnaast bieden ze hulp aan basisscholieren en middelbare scholieren in de vorm van huiswerkbegeleiding, individuele bijles, executieve vaardigheden, leren leren, vakgerichte groepslessen, slim plannen en zomerscholen. Ze bieden ook trainingen aan voor examenkandidaten en begeleiding voor basisscholieren en de Cito-toets. Daarnaast hebben ze een team van professionals die beschikbaar zijn voor scholen. Mooi Jong is flexibel en blijft zich ontwikkelen door middel van persoonlijke coaching en het bieden van cursussen en trainingen. De tekst bevat ook positieve reacties van tevreden klanten.

Meer informatie over mooi jong in Den Haag

mooi jong is een Onderwijscentrum gelegen in Den Haag op Laan van Meerdervoort 862 Laan van Meerdervoort 869 Abrikozenstraat 181, Vlierboomstraat 435.

mooi jong uit Den Haag kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij mooi jong en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Onderwijscentrum in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij mooi jong op de juiste plek. Bij mooi jong kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Onderwijscentrum is gelegen aan Laan van Meerdervoort 862 Laan van Meerdervoort 869 Abrikozenstraat 181, Vlierboomstraat 435 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen kan contact opnemen met mooi jong. Je kan mooi jong telefonisch bereiken op: 31 70 737 0940 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.mooijong.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar mooi jong en maak een afspraak!

Hoe kom je bij mooi jong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mooi jong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. mooi jong

Bezoekers bekeken ook