De Bijlesgroep

De Bijlesgroep is een Bijles gelegen aan Generaal Cronjéstraat 117 in Haarlem.

De Bijlesgroep biedt persoonlijke begeleiding op maat voor leerlingen die hulp nodig hebben met school. Ze bieden bijles en huiswerkbegeleiding aan, zowel online als aan huis. De begeleiding is gericht op het verbeteren van zelfvertrouwen en prestaties. De Bijlesgroep werkt met ervaren docenten en biedt ook trainingen aan, zoals examentrainingen en CITO-trainingen. Ze hebben verschillende locaties door heel Nederland en werken samen met het leerlingvolgsysteem HOMi. Bij de huiswerkbegeleiding wordt gebruik gemaakt van het programma ToetsMij, waarbij toetsen worden geoefend op echt toetsniveau. De Bijlesgroep is betaalbaar en heeft een goede reputatie. Ze hebben jarenlange ervaring en hebben al meer dan 450 leerlingen geholpen. Bij De Bijlesgroep kunnen leerlingen rekenen op persoonlijke aandacht en een eigen account waar ze hun bijlessen kunnen beheren. Er worden ook lessamenvattingen gemaakt na elke bijles. De Bijlesgroep biedt flexibele pakketten en losse lessen aan, zodat iedereen kan profiteren van bijles. Ze werken samen met andere partners om hun dienstverlening te verbeteren.

Meer informatie over De Bijlesgroep in Haarlem

De Bijlesgroep is een Bijles gelegen in Haarlem op Generaal Cronjéstraat 117.

De Bijlesgroep uit Haarlem kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij De Bijlesgroep en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Haarlem? Dan ben je bij De Bijlesgroep op de juiste plek. Bij De Bijlesgroep kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Generaal Cronjéstraat 117 in Haarlem. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haarlem of niet, iedereen kan contact opnemen met De Bijlesgroep. Je kan De Bijlesgroep telefonisch bereiken op: 31 85 004 1456 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.debijlesgroep.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar De Bijlesgroep en maak een afspraak!

Hoe kom je bij De Bijlesgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Bijlesgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. De Bijlesgroep

Bezoekers bekeken ook