TeachBuddy

TeachBuddy is een Bijles gelegen aan N Gebouw, Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam.

TeachBuddy is een app die scholen tools biedt voor effectieve peer-tutoring projecten. Er zijn al 8 scholen aangesloten bij TeachBuddy en er zijn al 65.000 minuten aan hulp georganiseerd. Er zijn ook al 400 leerlingen aangesloten. TeachBuddy biedt waardevolle interacties tussen leerlingen, is laagdrempelig, geautomatiseerd en datagedreven. De app is eenvoudig en snel te implementeren en heeft al succesverhalen op verschillende scholen. TeachBuddy maakt een persoonlijke leerervaring mogelijk en verbetert de begeleiding van leerlingen. Er zijn ook partners verbonden aan TeachBuddy. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen of zich aanmelden om als eerste de nieuwste berichten te ontvangen.

Meer informatie over TeachBuddy in Rotterdam

TeachBuddy is een Bijles gelegen in Rotterdam op N Gebouw, Burgemeester Oudlaan 50.

TeachBuddy uit Rotterdam kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij TeachBuddy en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij TeachBuddy op de juiste plek. Bij TeachBuddy kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan N Gebouw, Burgemeester Oudlaan 50 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen kan contact opnemen met TeachBuddy. Je kan TeachBuddy telefonisch bereiken op: 31 6 21617536 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.teachbuddy.com/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar TeachBuddy en maak een afspraak!

Hoe kom je bij TeachBuddy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je TeachBuddy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. TeachBuddy

Bezoekers bekeken ook