Bijlestijd +

Bijlestijd + is een Bijles gelegen aan Urkhovenseweg 34 in Eindhoven.

Bijlestijd+ biedt online bijlessen aan voor studenten die studeren aan een opleiding Bouwkunde op MBO, HBO of universitair niveau. Ze zijn beschikbaar voor bijlessen in verschillende vakken, zoals Calculus en Mechanica. Mensen met een minimuminkomen kunnen in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in de kosten van bijles of huiswerkbegeleiding. Daarnaast biedt Bijlestijd+ groepslessen aan, waardoor de prijzen laag gehouden kunnen worden en het kan bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van de student. Er is ook een online agenda in ontwikkeling om het maken van een afspraak te vergemakkelijken.

Meer informatie over Bijlestijd + in Eindhoven

Bijlestijd + is een Bijles gelegen in Eindhoven op Urkhovenseweg 34.

Bijlestijd + uit Eindhoven kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij Bijlestijd + en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Bijles in de buurt van Eindhoven? Dan ben je bij Bijlestijd + op de juiste plek. Bij Bijlestijd + kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Bijles is gelegen aan Urkhovenseweg 34 in Eindhoven. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eindhoven of niet, iedereen kan contact opnemen met Bijlestijd +. Je kan Bijlestijd + telefonisch bereiken op: 31 6 81941202 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://bijlestijd.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar Bijlestijd + en maak een afspraak!

Hoe kom je bij Bijlestijd +? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bijlestijd + het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. Bijlestijd +

Bezoekers bekeken ook