RBC Huiswerkinstituut

RBC Huiswerkinstituut is een Huiswerkinstituut gelegen aan Groningerstraatweg 30 in Leeuwarden.

Het RBC-Huiswerkinstituut biedt al meer dan 30 jaar huiswerkbegeleiding aan leerlingen en studenten. Naast het begeleiden van het huiswerk, leren zij de leerlingen ook 12 specifieke leertechnieken. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij de ouders thuis, krijgen zij uitgebreide informatie over de aanpak en werkwijze van het instituut. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 13.30 uur tot 18.00 uur, met uitloop tot 18.30 uur. Daarnaast biedt het instituut ook bijlessen aan, zowel fysiek als online en op verschillende tijden. Het RBC-Huiswerkinstituut heeft veel mogelijkheden en stemt de begeleiding af op elk individueel kind.

Meer informatie over RBC Huiswerkinstituut in Leeuwarden

RBC Huiswerkinstituut is een Huiswerkinstituut gelegen in Leeuwarden op Groningerstraatweg 30.

RBC Huiswerkinstituut uit Leeuwarden kan jou ondersteunen bij de vakken of talen die je beter wilt gaan beheren. Neem bijles bij RBC Huiswerkinstituut en wordt meteen vaardiger.

Ben jij opzoek naar een Huiswerkinstituut in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij RBC Huiswerkinstituut op de juiste plek. Bij RBC Huiswerkinstituut kun je zowel privé lessen als groepslessen krijgen. De ervaren docenten geven bijles van hoge kwaliteit.

Deze Huiswerkinstituut is gelegen aan Groningerstraatweg 30 in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen kan contact opnemen met RBC Huiswerkinstituut. Je kan RBC Huiswerkinstituut telefonisch bereiken op: 31 58 266 0717 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rbc-huiswerkinstituut.nl/

Wil je graag een betrouwbare bijlesschool? Bel vandaag nog naar RBC Huiswerkinstituut en maak een afspraak!

Hoe kom je bij RBC Huiswerkinstituut? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RBC Huiswerkinstituut het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Bijles
  2. RBC Huiswerkinstituut

Bezoekers bekeken ook